AAA - Autóbérlés | Autóbérlés menete
14542
page-template-default,page,page-id-14542,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Autóbérlés menete

Foglalás leadása

Autó kínálatunkat megtekintheti a weboldalon, és kiválaszthatja az önnek megfelelő bérautót. Kapcsolatba léphet velünk e-mailben, telefonon, vagy a kapcsolat menüponton szöveges üzenet írásával. Írásos megkeresésre 24 órán belül válaszolunk. Telefonhívás esetén, ha foglaltak vagyunk vagy nem vesszük fel, amint lehetséges visszahívjuk önt. Foglaláskor adja meg a nevét, telefonos elérhetőségét, a kiválasztott bérautó típusát, a bérlési időpont kezdetét és végét. Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldalon lévő autók képei illusztrációk, ami azt jelenti, hogy színben, felszereltségben eltérhet a konkrét bérautótól, azonban a típus minden autónál megegyezik.

Magánszemély esetén szükséges okmányok

Magánszemély bérlő esetén szükség van személyi igazolványra, lakcímkártyára, és vezetői engedélyre. Ha a személyi igazolvány lejárt azt helyettesítheti az útlevél. Külföldről érkező bérlők esetében elfogadunk más nemzetiségű jogosítványt, és nem kötelező magyarországi lakcímmel rendelkezni. Fontos azonban, hogy az okmányok érvényesek legyenek. Magánszemély esetén a minimum vezetési korhatár 21 év.

Cég esetén szükséges okmányok

Céges autóbérlés esetén szükséges a bérlő cég 3 hónapnál nem régebbi cégkivonata, aláírási címpéldánya, és a cégben aláíró személy okmányainak másolata, vagy felmutatása. Abban az esetben ha az ügyvezető (vagy aláíró) nem elérhető, megtörténhet a bérleti szerződés aláírása ügyvezetői meghatalmazással. Céges autóbérlés esetén az autót többen vezethetik, ezért nem kötelező megnevezni a gépjármű vezető személyét. Minden esetben szükséges azonban egy kapcsolattartó akivel a hosszabb távú autóbérléskor egyeztetni tudunk szerviz, gumizás, vagy egyéb ügyintézés miatt.

Bérleti díj tartalmazza

A bérleti díj tartalmaz minden költséget és díjat, ami az autóhasználattal kapcsolatban felmerülhet. A bérleti díjak tartalmazzák a kötelező gépjármű felelősség biztosítás díját, a teljes körű casco biztosítás díját, cégautó adót, teljesítmény adót, téli-nyári gumi használatot, vagy 4 évszakos gumi használatot, a gumik tárolásának díját, a gumicserék költségét, teljes körű szerviz díjat, assistance szolgáltatást, illetve a Pest Megyei autópálya használatot. A bérlőnek csak üzemanyagot, parkolási díjakat, és az országos autópálya használat díját kell megfizetnie.

Tartós bérletnél plusz szolgáltatások

A normál szolgáltatáson felül céges autóbérlés, vagy tartós gépkocsi bérlet esetén teljes körű assistance-t nyújtunk autó műszaki hiba vagy baleset esetén Magyarországon. A javítás teljes időtartamára ingyenes középkategóriás csereautót adunk. Karambol esetén a gépjármű helyrehozatala teljes mértékben a cégünk feladata. Műszaki hiba esetén is csereautót adunk, és ha elkészült az autó megjavítása visszaszállítjuk a bérlőnek. Céges hosszú távú autóbérléskor évente 2 alkalommal ajándékba adunk egy külső-belső takarítást klímatisztítással és átvizsgálással egybekötve. Szervizek és gumizások alkalmával a bérleti díj magában foglalja a hozom-viszem szolgáltatást, mely a bérlő számára egy nagyon kényelmes, és időtakarékos szolgáltatás. Céges autóbérlés esetén a bérlő csak az üzemanyagról, parkolások megfizetéséről, és az országos autópálya használat díjáról gondoskodik. Minden további ügyintézés, javítás, kár, adók fizetése, biztosítások….stb a cégünk hatásköre.

Szükséges fizetendők

Autóbérlés esetén kaució fizetendő készpénzben, vagy átutalással melynek összege: 200 000 Ft. Ezen felül a bérelt napok alapján számolt bérleti díjat szükséges rendezni készpénzben, vagy átutalással. Az üzemanyag költség, a használat során felmerült parkolások, bírságok megfizetése a használó kötelessége. Autóink rendelkeznek Pest Megyei autópálya használattal, azonban az országos matricáról a bérlő gondoskodik.Ennek ára 10 napra 5500 Ft, 1 hónapra 8900 Ft. Kapható online, vagy benzinkúton.

Bérautóink állapota

Cégünk a bérautóit rendszeresen karbantartja. Műszakilag teljes mértékben megbízhatóak mert minden szerviz alkalmával egy részletes teljes körű átvizsgálás történik. A futómű és fékalkatrészeket nagy körültekintéssel cseréljük hogy a használó biztonságban vezethessen. Évente minden autón klíma tisztítást végzünk, és minden tavasszal ablaktörlő lapátokat cserélünk a jó kilátás érdekében. Az autóink szervize átlagosan 9 havonta vagy 15-20 ezer km futásonként történik. Az elmúlt 13 év tapasztalata alapján sikerült egy stabil szerviz hátteret kialakítanunk. Az autók műszaki megbízhatósága teljes mértékben cégünk feladata ezért önnek nem kell aggódnia az autók karbantartása miatt. Autóink rendelkeznek a kötelező kresz tartozékokkal és méretpontos szőnyegekkel.

Karambol esetén teendő

Minden bérautónk rendelkezik teljes körű casco biztosítással. A biztosítás körébe nem tartozik bele a gépkocsi hazaszállítása ha az autó közlekedésre alkalmatlan. A casco önrésze 10% vagy 200 000 Ft. A biztosítás kiterjed autó törésre, autólopásra, elemi kárra (pl: jégeső, tűzkár, rongálás). Ilyen kár esetén a bérlő köteles az önrészt megfizetni. Az önrész feletti kártérítést a biztosító téríti. Autótörés esetén cégünk autómentőt küld a helyszínre mely a mozgásképtelen gépkocsit elszállítja a Váci telephelyünkre. Ha kapacitásunk engedi biztosítunk csereautót a javítás idejére.

Károk megfizetése

Casco kárnál köteles a bérlő a bérbeadónak az önrészt megfizetni mely 10% vagy 200 000 Ft. Kulcsvesztés esetén a kulcsmásolás költsége terheli a bérlőt mely általában 30 000 Ft-tól 200 000 Ft-ig terjed. Forgalmi engedély elvesztéskor 10 000 Ft díjat számolunk fel. Gumidefekt esetén a javítás költsége terheli a bérlőt. Ha a sérülés súlyosabb és a gumi nem javítható 2 db azonos kategóriájú új gumi vásárlása kötelező, hogyha a bérlő saját hibájából történt a sérülés. (Pl: kátyúba hajtott, vagy útszegélynek ment) Acéltárcsa vagy alufelni sérüléskor a kerék javítása a bérlő költsége, nagyobb sérülés esetén 1 db új felni ára kerül felszámításra. Dísztárcsa elvesztésnél vagy sérülésnél 10 000 Ft – 20 000 Ft díjat számítunk fel. Minden bérautót kiadáskor tiszta állapotban adunk át. Autóbérlés során ha a normál használatnál több szennyeződés van az autón a takarítás költségét a bérbeadó felszámolja. (pl: állati szőr a utastérben, cigaretta kiégetés, kiöntött üdítő, kátrányfelverődés, festékfolt…stb)

 

Telefonszámunk: +36-30-663-2625 vagy email: autoberleskft@gmail.com