AAA - Autóbérlés | Autóbérlés Reptér
18284
post-template-default,single,single-post,postid-18284,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Autóbérlés Reptér

Autóbérlés Reptér

Autóbérlés, autókölcsönzés a Reptérre

Jó autók, kedvező árak, megbízható cégtől már 5000 Ft/nap-tól!

 

AAA Autóbérlés Kft cégünk Vácon található, de kiszállítást végzünk a reptérre minimum 15 napos bérlés esetén. Bérautóink átvehetőek a váci vagy csörögi telephelyünkön vagy kérésre házhoz szállítjuk díj ellenében. Kérhető Vác vasútállomáson, Vác buszpályaudvaron, vagy Vác belvárosában lévő gépkocsi átvétel is. Foglalását leadhatja e-mailben, telefonon, vagy a kapcsolat menüpont alatt. Bérelhető autóink az alábbiak:

KISKATEGÓRIA

Opel Corsa D 1.2

Bérleti idő Bérleti díj
2-14 nap 6000 Ft/nap
15-30 nap 5000 Ft/nap

Fiat Punto 1.2

Bérleti idő Bérleti díj
2-14 nap 6000 Ft/nap
15-30 nap 5000 Ft/nap

Nissan Micra 1.2

Bérleti idő Bérleti díj
2-14 nap 6000 Ft/nap
15-30 nap 5000 Ft/nap

KÖZÉPKATEGÓRIA

Ford Focus kombi 1.6

Bérleti idő Bérleti díj
2-14 nap 8000 Ft/nap
15-30 nap 7000 Ft/nap

Kia Ceed kombi 1.6

Bérleti idő Bérleti díj
2-14 nap 8000 Ft/nap
15-30 nap 7000 Ft/nap

Nissan Note 1.5

Bérleti idő Bérleti díj
2-14 nap 8000 Ft/nap
15-30 nap 7000 Ft/nap

Ford Focus 1.4

Bérleti idő Bérleti díj
2-14 nap 8000 Ft/nap
15-30 nap 7000 Ft/nap

Citroen C4 Picasso 1.6

Bérleti idő Bérleti díj
2-14 nap 8000 Ft/nap
15-30 nap 7000 Ft/nap

Opel Astra kombi 1.7

Bérleti idő Bérleti díj
2-14 nap 8000 Ft/nap
15-30 nap 7000 Ft/nap

Műszaki megbízhatóság

Cégünk bérautói külsőleg szép állapotúak, és műszakilag folyamatosan szervizelt, karbantartott járművek. Minden bérlés esetén tisztán adjuk át önnek a kiválasztott autót. A szervizelés és a téli-nyári gumi csere a cégünk feladata.

Casco biztosítás

Minden bérautónk teljes körű casco biztosítással rendelkezik autótörés, lopás, vagy egyéb kár esetére. Ön ezáltal nyugodtan vezethet, mert az önrész felett a biztosító fedezetet nyújt. A biztosítás önrésze 10% vagy 200 000 Ft minden autónál.

100% foglalás garancia

Ha ön foglal cégünknél bérautót egy adott időszakra, mi 100% garanciát vállalunk, hogy a kiválasztott autót, az adott időpontban és helyen átadjuk. Foglalását leadhatja: telefonon, e-mailben, illetve a kapcsolat menüpont alatt.

Telefonszámunk: +36-30-663-2625 vagy email: autoberleskft@gmail.com

INFORMÁCIÓK, TUDNIVALÓK

Foglalás leadása

Autó kínálatunkat megtekintheti a weboldalon, és kiválaszthatja az önnek megfelelő bérautót. Kapcsolatba léphet velünk e-mailben, telefonon, vagy a kapcsolat menüponton szöveges üzenet írásával. Írásos megkeresésre 24 órán belül válaszolunk. Telefonhívás esetén, ha foglaltak vagyunk vagy nem vesszük fel, amint lehetséges visszahívjuk önt. Foglaláskor adja meg a nevét, telefonos elérhetőségét, a kiválasztott bérautó típusát, a bérlési időpont kezdetét és végét.

Foglaláshoz szükséges okmányok

Magánszemély bérlő esetén szükség van személyi igazolványra, lakcímkártyára, és vezetői engedélyre. Ha a személyi igazolvány lejárt azt helyettesítheti az útlevél. Külföldről érkező bérlők esetében elfogadunk más nemzetiségű jogosítványt, és nem kötelező magyarországi lakcímmel rendelkezni. Fontos azonban, hogy az okmányok érvényesek legyenek. Magánszemély esetén a minimum vezetési korhatár 21 év. Céges autóbérlés esetén szükséges cégkivonat, aláírási címpéldány, és az ügyvezető/aláíró személy okmányainak másolata, vagy felmutatása. Abban az esetben ha az ügyvezető/aláíró nem elérhető meghatalmazást elfogadunk.

Reptéri autó átadás helyszíne

Bérautóinkat a Liszt Ferenc Budapest Nemzetközi repülőtér saját parkolójában adjuk át. Terminal Parking elnevezésű a képen zöld színnel jelzett parkoló. Kollégánk a bérautóval ott lesz mire az Ön gépe leszáll. A foglalásra 100% garanciát vállalunk.

Autóátvétel, házhozszállítás

Bérautóink átvehetőek a váci vagy csörögi telephelyünkön telefonos/írásos foglalást követően. Kérhető bérautó kiszállítás Pest Megyében, mely 15  napnál hosszabb bérlés esetén ingyenes.

Gépjármű átadás menete

Bérautóinkat minden esetben tisztán, kitakarítva adjuk át. A bérleti szerződés megírása 5-10 percet vesz igénybe. A szerződésünk 3 oldalból áll, nálunk nincsen sok adminisztráció, és nincsenek rejtett költségek. Az autóbérlés cégünktől gyors és egyszerű.

Bérautók állapota

Cégünk a bérautóit rendszeresen karbantartja. Műszakilag teljes mértékben megbízhatóak mert minden szerviz alkalmával egy részletes teljes körű átvizsgálás történik. A futómű és fékalkatrészeket nagy körültekintéssel cseréljük hogy a vezető biztonságban közlekedhessen. Évente az autókon klíma tisztítást végzünk, és minden tavasszal ablaktörlő lapátokat cserélünk a jó kilátás érdekében. Az elmúlt 13 év tapasztalata alapján sikerült egy stabil szerviz hátteret kialakítanunk. Autóink rendelkeznek a kötelező kresz tartozékokkal és méretpontos szőnyegekkel. Ha leadáskor a normál használatnál szennyezettebb az autó (pl: állati szőr, kiömlött üdítő, édesség a kárpitban…stb) plusz díjat számolunk fel a koszosság nagyságához arányosan.

Assistance szolgáltatásunk

A gépjármű assistance szolgáltatásunk Magyarország + EU területén érvényes segítségnyújtás műszaki hiba esetén. Ritkán fordul elő ilyen eset, de a cégünk felkészült, hisz ez sajnos kiszámíthatatlan. A szolgáltatás tartalmazza a helyszíni javítást (amennyiben lehetséges) vagy a legközelebbi szervizbe való autómentést.

Karambol esetén teendő

Ilyen esetben értesíteni kell a bérbeadót. A telefonszámunk (+36-30-663-2625) mely non-stop 0-24 elérhető. A bérlő és a bérbeadó egyezteti telefonon a gépjármű sérülés nagyságát. Amennyiben az autó kevésbé sérült, és vezethető, akkor fokozott figyelemmel el kell jutni egy biztonságos helyre. (parkoló, benzinkút, otthon). A bérbeadó gondoskodik a sérült jármű megjavításáról. Amennyiben a sérülés súlyosabb és az autó menetképtelenné válik, a bérbeadó autómentőt küld a helyszínre. A gépjárművet elszállítják a Váci telephelyünkre, és a bérbeadó lehetősége szerint átad egy csereautót a bérlő részére. A 200 000 Ft kaucióból levonásra kerül a sérülés összege, ha a bérlő hibájából történt a kár. A kaució teljes összege fedezi a casco önrészt. Amikor a másik fél okozza a sérülést, akkor a bérlő nem tehet a sérülésről, és nincsen fizetési kötelezettsége. Ez esetben a vétkes fél gépjármű kötelező felellőség biztosítása (KGFB) fedezi a sérült bérautó javítását

Műszaki hiba esetén teendő

Műszaki hiba esetén telefonálni kell a bérbeadónak. A telefonszámunk (+36-30-663-2625) mely non-stop 0-24 elérhető. Ha az autón rendellenes működést tapasztalunk, álljunk félre és próbáljuk megvizsgálni a hiba okát. Győződjünk meg arról, hogy valóban jól észleltük a bajt. Pl: motorrángatás, füstölés, rendellenes hang. Amennyiben úgy ítéljük meg a helyzetet, hogy a gépjármű további közlekedésre alkalmatlan egy tetszőleges helyen (benzinkút, parkoló) álljunk félre és várjuk meg az autómentőt.

Gumidefekt esetén teendő

Ha menet közben defektet kapott értesítenie kell a bérbeadót. Amennyiben a gumi nem eresztett le a legközelebbi gumisnál el kell végezni a javítást. Ha a gumidefekt súlyosabb és az autó kereke teljesen leengedett, a pótkerék felszerelése kötelező, mely a csomagtartóban található. A sérült gumi javítása, és költségének megfizetése minden esetben a bérlő feladata. Cégünk a gumidefekt és az ebből eredő károkat nem téríti, illetve a bérlő fizeti meg.

Gépjármű takarítása, bírságok

Cégünk minden bérautót kiadáskor tiszta állapotban ad át. Ha a normál használatnál szennyezettebb az autó (pl: állati szőr, kiömlött üdítő, édesség a kárpitban…stb) plusz díjat számolunk fel a koszosság nagyságához arányosan. Parkolási , gyorshajtási, vagy egyéb bírságolás esetén a helyszínen kapott csekket be kell fizetnie a vezetőnek, és autóleadáskor a csekket át kell adni a bérbeadónak. Ez esetben figyeljünk oda a befizetési határidőre. Az időben befizetett bírságnál további eljárás nincsen. Ha nem helyszínen hagyott a csekk, sokszor az esetet követő 1-2 hónap után érkezik meg a bírság cégünknek postán. Bérbeadáskor a bérlő aláír egy felelősség vállalási nyilatkozatot, hogy ha autóleadás után a bérelt autóra büntetés, parkolás, gyorshajtás…stb fizetésre felszólítás érkezik, azt a bérlő fizeti meg utólagosan is. Ez esetben cégünk felkeresi a bérlőt, és tájékoztatja az esetről. A bérlő köteles a bírság megfizetésére, ellenkező esetben rendőrségi feljelentést teszünk. Ha ezek után sem fizet a használó a büntetésen kívül pluszban rendőrségi bírságra is számíthat.

Egyéb információk

Autóbérlés lejárata előtt a hosszabbítási igényét kérjük minimum a leadás előtt 3 nappal bejelenteni szívesedjenek telefonon vagy e-mailen keresztül. Ha nincs a bérautóra felvéve újabb foglalás a hosszabbítást jóváhagyjuk. Háziállatot alapvetően nem lehet szállítani az autóban.  Ha nagyon sürgős eset áll fent, akkor igen, de rövid távon. Ilyenkor az autó tisztaságára fokozottan figyeljünk. Cigarettázni az autóban nem lehetséges.  A füst beszívódik az autó belső kárpitba, ahol több hétig érezhető a füstszag. Ezért arra kérjük ügyfeleinket, hogy inkább álljon félre és az autó mellett dohányozzon kiszállva. Ezzel megtiszteli a többi bérlő ügyfelet. Menet közben kiéghet a fényszóró izzója, ezáltal csökken az autó világítása. Ha azt tapasztaljuk, hogy valamely első lámpánk nem világít cseréltesse ki az izzót a legközelebbi autó szervizben. Magyarországon a csere költsége 1000 – 5000 Ft, és általában soron kívül kicserélik. Javasoljuk aznap vagy másnap, hiszen veszélyeztetjük a többi közlekedőt főleg sötétedés után. Nem javasoljuk “házilag” kicserélni az égőt, mivel minden autón máshogyan kell, és sajnos egyre bonyolultabb. Ha ilyen eset van forduljunk szakemberhez. Sajnos fordult elő olyan eset, hogy tankolás közben vette észre ügyfelünk, hogy a diesel autóba benzint tankolt. Szerencsére időben észlelte a hibát, és telefonált nekünk. Az autót ilyenkor nem szabad beindítani. Szólni kell a benzinkút dolgozójának, hogy tévedés történt, és az autót félre kell tolni. Ilyen esetben autómentővel elszállítjuk az autót a legközelebbi szervizbe, ugyanis a tank leszereléssel ki kell önteni a hibásan tankolt üzemanyagot. Ha beindítjuk az autót nagyobb kárt csinálunk, mert a motort is át kell mosni. Ilyen kár megfizetése a bérlő költsége.

Kaució levonás okai

Ha sérülés keletkezik az autón a javítás költsége levonódik a kaució összegéből. Jó hír, hogy a bérlő az önrész összegéig vonható felelősségre a casco biztosításnak köszönhetően. Az önrész 10% vagy 200 000 Ft minden bérautóra. Az önrész feletti összeget a biztosító téríti meg a tulajdonosnak. Gyakran előforduló kisebb-nagyobb sérüléseink a következők: dísztárcsa meghúzása, vagy elvesztése, első vagy hátsó lökhárító meghúzása, parkolási sérülések, visszapillantó tükör leverések. Ezek nem drága és nem nagy sérülések, általában 10 000 Ft-tól 150 000 Ft-ig javíthatóak. Drágább a javítás, ha több karosszéria elem sérül, de ilyen esetben maximum az önrészt vonjuk le. Kaució levonás történik, ha az autót kevesebb üzemanyaggal adják le mint amivel megkapták. Pl: fél tankkal történt a kiadás, de mi üresen kapjuk vissza a bérautót. Ilyen esetben a kaució összegéből levonjuk a fél tank üzemanyag árát. Kaució levonást von maga után ha az autóbérlés közben a gépjármű nagyon elkoszolódott, és nem elég egy “normál” takarítás, hanem alaposabb és ezáltal drágább tisztítást igényel a gépkocsi. Ilyen esetben ez 10 000 – 50 000 Ft-ba kerülhet a bérlőnek, mely levonásra kerül a kaució összegéből. Kulcsvesztés, antenna elvesztés szintén a bérlő költsége.

AUTÓBÉRLÉS PEST MEGYE, AUTÓKÖLCSÖNZÉS PEST MEGYE