AAA - Autóbérlés | Autóbérlés Vác
16693
post-template-default,single,single-post,postid-16693,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Autóbérlés Vác

Autóbérlés Vác

Autóbérlés, autókölcsönzés Vác

Cégünk az AAA Autóbérlés Kft Vácon található, és kiszállítást végzünk Vácon! Autóbérlés esetén a bérautóink átvehetőek Váci telephelyünkön vagy kérésre házhoz szállítjuk díj ellenében. Telephelyünk a 2-es főút mentén található, mely busszal könnyen megközelíthető.

Bérautóink műszakilag megbízhatóak, mivel rendszeresen karbantartjuk, és takarítjuk őket. Az autókat tisztán adjuk át. Minden gépjármű a cégünk tulajdonában van jogilag tiszta háttérrel. Az autóink klímával, rádióval és az alap extrákkal rendelkeznek. A gépjárműparkunk műszakilag jó állapotú, és kívülről is esztétikus.

Béreljen tőlünk autót Vácon, ha

 • Nyaralni megy és megbízható autóval szeretne elutazni
 • Összetört az autója és a javítás idejére szeretne bérelni
 • Szervizben van az autója több napig, akár hetekig is
 • Béreljen autót, ha alkalmanként utazik, rokonlátogatásra, esküvőre, wellness-re
 • Külföldön él és hazajött látogatóba
 • Nincs autója, és nem szeretne ismerőstől kölcsön kérni
 • Cégként szeretne bérelni, hogy elszámolja költségként
 • Átmeneti időszakra keres rövid távú megoldást személygépjárműre
 • Megrendelte az új autót de több hónap múlva lesz az átvétel
 • Próbaidős dolgozónak keres céges autót

Látja, milyen sok esetben hívhat minket? Cégünk járműparkja szép és jó állapotú autókból áll! Nálunk nincsenek kiöregedett és rozsdás gépkocsik! Bízhat bennünk!

Autókölcsönzési díjaink az alábbiak:

3-5 nap

6-10 nap

11-30 nap

30 napnál hosszabb

8 000 Ft/nap

7 000 Ft/nap

6 000 Ft/nap

Kérjen ajánlatot

 

Mit kell fizetni az autóbérlés kezdetén?

 • Bérleti díj
 • Kiszállítási díj, mely 5 000 Ft
 • Gépkocsi takarítás költsége, mely 3 000 Ft
 • Kaució összege (100 000 – 200 000 Ft)
 • Szükség esetén a bérbeadó hitelkártya letétet kérhet

A BÉRLETI DÍJAK TARTALMAZZÁK AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁST

 • Autó használat díját a bérleti időtartam alatt
 • KM futás díját
 • Teljes körű casco biztosítás díját 10 % önrésszel
 • Kötelező felelősség biztosítás díját
 • Pest Megyei autópálya használatot
 • Teljes szerviz költséget hosszabb távú bérlés esetén
 • Megfelelő téli / nyári gumi használatot
 • Magyarországi assistance
 • 0-24 elérhetőség
 • Karambol vagy műszaki hiba esetén csereautó
 • Cégautóadó
 • Teljesítményadó

AUTÓKÖLCSÖNZŐNK GARANCIÁT VÁLLAL  AZ ALÁBBIAKRA

 • A kiválasztott gépkocsit időben átadjuk
 • Kedves, korrekt kiszolgálásban részesül
 • A bérautót megbízható műszaki állapotban adjuk át
 • Az autót tisztán kapja meg
 • A bérleti díjaink nem változnak (fixek)
 • Csak indokolt esetben számolunk fel plusz díjat (kaució levonás)
 • Az ön érdekeit figyelembe vesszük
 • Nálunk nincs rejtett költség, vagy apró betűs rész

TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓK, TUDNIVALÓK

Mi történik ha összetörik az autó?

Ilyen esetben értesíteni kell a bérbeadót. A telefonszámunk (+36-30-663-2625) mely non-stop 0-24 elérhető. A bérlő és a bérbeadó egyezteti telefonon a gépjármű sérülés nagyságát. Amennyiben az autó kevésbé sérült, és vezethető, akkor fokozott figyelemmel el kell jutni egy biztonságos helyre. (parkoló, benzinkút, otthon) A bérbeadó gondoskodik a sérült jármű megjavításáról.
Amennyiben a sérülés súlyosabb és az autó menetképtelenné válik, a bérbeadó autómentőt küld a helyszínre. A gépjárművet elszállítják a Váci telephelyünkre, és a bérbeadó lehetősége szerint átad egy csereautót a bérlő részére. A kaucióból levonásra kerül a sérülés összege, ha a bérlő hibájából történt a kár. A kaució teljes összege fedezi a casco önrészt.  Amikor a másik fél okozza a sérülést, akkor a bérlő nem tehet a sérülésről, és nincsen fizetési kötelezettsége. Ez esetben a vétkes fél gépjármű kötelező felellőség biztosítása (KGFB) fedezi az autó javítását.

Mi történik ha műszaki hiba keletkezett?

Műszaki hiba esetén telefonálni kell a bérbeadónak. Ha az autón rendellenes működést tapasztalunk, álljunk félre és próbáljuk megvizsgálni a hiba okát. Győződjünk meg arról, hogy valóban jól észleltük a bajt. Pl: motorrángatás, füstölés, rendellenes hang. Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy a gépjármű további közlekedésre alkalmatlan egy tetszőleges helyen (benzinkút, parkoló) parkoljunk félre és várjuk meg az autómentőt.

Mi az assistance?

Az assistance egy belföldi segítségnyújtás karambol, vagy műszaki hiba esetén. Ritkán fordul elő ilyen eset, de a cégünk mindig fel van készülve, hisz ez sajnos kiszámíthatatlan.

Koszosan is leadhatom az autót?

Minden bérautót kiadáskor tiszta állapotban adunk át. Bérlés végén olyan állapotban kell az autót leadni, mint ahogyan átvette. Amennyiben koszos az autó leadáskor +3 000 Ft takarítási díjat számolunk fel. Ez a költség fedezi az autó külső és belső takarítását. Ha a normál használatnál szennyezettebb az autó (pl: állati szőr, kiömlött üdítő…stb) plusz díjat számolunk fel a koszosság nagyságához arányosan.

Lehet e cigarettázni az autóban?

Sajnos nem lehet, mert az autót több ügyfél vezeti. A cigi füst beszívódik az autó belső kárpitba, ahol több hétig érezhető a füstszag. A dohányosok nem így gondolják, de attól még így van. Ezért arra kérjük, hogy inkább álljon félre és az autó mellett dohányozzon kiszállva. Ezzel megtiszteli a többi bérlő ügyfelet!

Állatot szállíthatok az autóban?

Alapvetően nem lehet. Ha nagyon sürgős eset áll fent, akkor igen, de rövid távon, és kistestű állatot. Ilyenkor az autó tisztaságára fokozottan figyeljünk.

Mikor vonnak le a kaucióból? Íme 3 db gyakori eset:

Ha sérülés keletkezik az autón a javítás költsége levonódik a kaució összegéből. Jó hír, hogy a bérlő csak az önrész összegéig vonható felelősségre a casco biztosítás miatt. Az önrész 10% 100 000 Ft vagy 200 000 Ft, mely a bérelni kívánt autó típustól függ. Az önrész feletti összeget a biztosító téríti meg a tulajdonosnak. Gyakran előforduló kisebb /nagyobb sérüléseink a következők: dísztárcsa meghúzása, vagy elvesztése, első vagy hátsó lökhárító meghúzása, parkolási sérülések, visszapillantó tükör leverések. Ezek nem drága és nem nagy sérülések, általában 10 000 Ft-tól 50 000 Ft-ig javíthatóak. Drágább a javítás, ha több karosszéria elem sérül, de ilyen esetben maximum az önrészt vonjuk le.

Második eset a kaució levonásra, ha az autót kevesebb üzemanyaggal adják le mint amivel megkapták. Pl: fél tankkal történt a kiadás, de mi üresen kapjuk vissza a bérautót. Ilyen esetben a kaució összegéből levonjuk a fél tank üzemanyag árát.

A harmadik leggyakoribb eset, hogy az autó használat közben nagyon elkoszolódott, és nem elég egy “normál” takarítás, hanem alaposabb és ezáltal drágább tisztítást igényel az autó. Ilyen esetben ez 10 000 – 15 000 Ft-ba is kerülhet a bérlőnek, mely levonásra kerül a kaució összegéből. Nézzük ennek a jó oldalát! Mindig tiszta, és illatos autót kap! Erre kiemelten odafigyelünk!

Megbírságoltak, mi a teendő?

Parkolási , gyorshajtási, vagy egyéb bírságolás esetén a helyszínen kapott csekket be kell fizetnie a vezetőnek, és autóleadáskor a csekket át kell adni a bérbeadónak. Ez esetben figyeljünk oda a befizetési határidőre! Az időben befizetett bírságnál további eljárás nincsen. Ha nem helyszínen hagyott a csekk, sokszor az esetet követő 1-2 hónap után érkezik meg cégünkhöz postán. Bérbeadáskor a bérlő aláír egy felelősség vállalási nyilatkozatot, hogy ha autóleadás után a bérelt autóra büntetés, parkolás, gyorshajtás…stb fizetésre felszólítás érkezik, azt a bérlő fizeti meg utólagosan is. Ez esetben a cégünk felkeresi a bérlőt, és tájékoztatja az esetről. A bérlő köteles a bírság megfizetésére, ellenkező esetben rendőrségi feljelentést teszünk. Ha ezek után sem fizet a használó a büntetésen kívül  pluszban rendőrségi bírságra is számíthat.

Lehet e bérlés közben hosszabbítani?

Igen lehetséges a bérlés lejárata előtt hosszabbítást kérni. Ezt az igényt kérjük minimum a leadás előtt 3 nappal bejelenteni szívesedjenek telefonon vagy e-mailen keresztül. Ha nincs a bérautóra felvéve újabb foglalás a hosszabbítást jóváhagyjuk.

Kiégett az égő, kicserélhetem?

Menet közben kiéghet a fényszóró izzója, ezáltal csökken az autó világítása. Ha azt tapasztaljuk, hogy valamely első lámpánk nem világít cseréltesse ki az izzót a legközelebbi autó szervizben. Magyarországon a csere költsége 1 000 -2 000 ezer Ft, és általában soron kívül kicserélik. Javasoljuk aznap vagy másnap, hiszen veszélyeztetjük a többi közlekedőt főleg sötétedés után. Nem javasoljuk “házilag” kicserélni az égőt, mivel minden autón máshogyan kell, és sajnos egyre bonyolultabb. Ha ilyen eset van forduljunk szakemberhez.

Defekt esetén mit tegyek?

Ha menet közben defektet kapott értesítenie kell a bérbeadót. Amennyiben a gumi nem eresztett le teljesen a legközelebbi gumishoz eljutva el kell végezni a javítást. Ha a gumidefekt súlyosabb és az autó kereke teljesen leengedett, a pótkerék felszerelése kötelező, mely a csomagtartóban található. A sérült gumi javítása, és költségének megfizetése minden esetben a bérlő feladata. Cégünk a gumidefekt és az ebből eredő károkat nem téríti, illetve a bérlő fizeti meg.

Rossz üzemanyagot tankoltam, mit tegyek?

Sajnos fordul elő ilyen eset. Tankolás közben vette észre a bérlőnk, hogy a diesel autóba 95-ös benzint tankolt. Szerencsére időben észlelte a hibát, és telefonált nekünk. Az autót ilyenkor nem szabad beindítani! Szólni kell a benzinkút dolgozójának, hogy tévedés történt, és az autót félre kell tolni. Ilyen esetben autómentővel elszállítjuk az autót a legközelebbi szervizbe, ugyanis a tank leszereléssel kell kiönteni a hibásan tankolt üzemanyagot. Ha beindítjuk az autót nagyobb kárt csinálunk, mert a motort is át kell mosni. Egy ilyen kár megfizetése a bérlő költsége.

 

AUTÓBÉRLÉS VÁC, AUTÓKÖLCSÖNZÉS VÁC

TEKINTSE MEG BÉRELHETŐ AUTÓINKAT ITT: