AAA - Autóbérlés | Autóbérlés Veresegyház eredeti
17465
post-template-default,single,single-post,postid-17465,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Autóbérlés Veresegyház eredeti

Autóbérlés Veresegyház eredeti

Autóbérlés, autókölcsönzés Veresegyház
Jó autók, kedvező árak, megbízható cégtől már 5000 Ft/nap-tól!

AAA Autóbérlés Kft cégünk Vácon található, de kiszállítást végzünk Veresegyházon minimum 15 napos bérlés esetén. Bérautóink átvehetőek a váci vagy csörögi telephelyünkön vagy kérésre házhoz szállítjuk díj ellenében. Kérhető Vác vasútállomáson, Vác buszpályaudvaron, vagy Vác belvárosában lévő gépkocsi átvétel is. Foglalását leadhatja e-mailben, telefonon, vagy a kapcsolat menüpont alatt. Bérelhető autóink az alábbiak:

KISKATEGÓRIA

Opel Corsa D 1.2

Bérleti idő Bérleti díj
2-14 nap 6000 Ft/nap
15-30 nap 5000 Ft/nap

Fiat Punto 1.2

Bérleti idő Bérleti díj
2-14 nap 6000 Ft/nap
15-30 nap 5000 Ft/nap

Nissan Micra 1.2

Bérleti idő Bérleti díj
2-14 nap 6000 Ft/nap
15-30 nap 5000 Ft/nap

KÖZÉPKATEGÓRIA

Ford Focus kombi 1.6

Bérleti idő Bérleti díj
2-14 nap 8000 Ft/nap
15-30 nap 7000 Ft/nap

Kia Ceed kombi 1.6

Bérleti idő Bérleti díj
2-14 nap 8000 Ft/nap
15-30 nap 7000 Ft/nap

Nissan Note 1.5

Bérleti idő Bérleti díj
2-14 nap 8000 Ft/nap
15-30 nap 7000 Ft/nap

Ford Focus 1.4

Bérleti idő Bérleti díj
2-14 nap 8000 Ft/nap
15-30 nap 7000 Ft/nap

Renault Scenic egyterű 1.5

Bérleti idő Bérleti díj
2-14 nap 8000 Ft/nap
15-30 nap 7000 Ft/nap

Opel Astra kombi 1.7

Bérleti idő Bérleti díj
2-14 nap 8000 Ft/nap
15-30 nap 7000 Ft/nap

Műszaki megbízhatóság

Cégünk bérautói külsőleg szép állapotúak, és műszakilag folyamatosan szervizelt, karbantartott járművek. Minden bérlés esetén tisztán adjuk át önnek a kiválasztott autót. A szervizelés és a téli-nyári gumi csere a cégünk feladata.

Casco biztosítás

Minden bérautónk teljes körű casco biztosítással rendelkezik autótörés, lopás, vagy egyéb kár esetére. Ön ezáltal nyugodtan vezethet, mert az önrész felett a biztosító fedezetet nyújt. A biztosítás önrésze 10% vagy 200 000 Ft minden autónál.

100% foglalás garancia

Ha ön foglal cégünknél bérautót egy adott időszakra, mi 100% garanciát vállalunk, hogy a kiválasztott autót, az adott időpontban és helyen átadjuk. Foglalását leadhatja: telefonon, e-mailben, illetve a kapcsolat menüpont alatt.

Telefonszámunk: +36-30-663-2625 vagy email: autoberleskft@gmail.com

INFORMÁCIÓK, TUDNIVALÓK

Magánszemély esetén milyen okmányok szükségesek a foglaláshoz?

Magánszemély bérlő esetén szükség van személyi igazolványra, lakcímkártyára, és vezetői engedélyre. Ha a személyi igazolvány lejárt azt helyettesítheti az útlevél. Külföldről érkező bérlők esetében elfogadunk más nemzetiségű jogosítványt, és nem kötelező magyarországi lakcímmel rendelkezni. Fontos azonban, hogy az okmányok érvényesek legyenek. Magánszemély esetén a minimum vezetési korhatár 21 év.

Hogyan tudom lefoglalni a választott bérautót?

Autó kínálatunkat megtekintheti a weboldalon, és kiválaszthatja az önnek megfelelő bérautót. Kapcsolatba léphet velünk e-mailben, telefonon, vagy a kapcsolat menüponton szöveges üzenet írásával. Írásos megkeresésre 24 órán belül válaszolunk. Telefonhívás esetén, ha foglaltak vagyunk vagy nem vesszük fel, amint lehetséges visszahívjuk önt. Foglaláskor adja meg a nevét, telefonos elérhetőségét, a kiválasztott bérautó típusát, a bérlési időpont kezdetét és végét. Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldalon lévő autók képei illusztrációk, ami azt jelenti, hogy színben, felszereltségben eltérhet a konkrét bérautótól, azonban a típus minden autónál megegyezik.

Mi történik ha összetörik az autó?

Ilyen esetben értesíteni kell a bérbeadót. A telefonszámunk (+36-30-663-2625) mely non-stop 0-24 elérhető. A bérlő és a bérbeadó egyezteti telefonon a gépjármű sérülés nagyságát. Amennyiben az autó kevésbé sérült, és vezethető, akkor fokozott figyelemmel el kell jutni egy biztonságos helyre. (parkoló, benzinkút, otthon) A bérbeadó gondoskodik a sérült jármű megjavításáról. Amennyiben a sérülés súlyosabb és az autó menetképtelenné válik, a bérbeadó autómentőt küld a helyszínre. A gépjárművet elszállítják a Váci telephelyünkre, és a bérbeadó lehetősége szerint átad egy csereautót a bérlő részére. A 200 000 Ft kaucióból levonásra kerül a sérülés összege, ha a bérlő hibájából történt a kár. A kaució teljes összege fedezi a casco önrészt. Amikor a másik fél okozza a sérülést, akkor a bérlő nem tehet a sérülésről, és nincsen fizetési kötelezettsége. Ez esetben a vétkes fél gépjármű kötelező felellőség biztosítása (KGFB) fedezi a sérült bérautó javítását.

Mi történik ha műszaki hiba keletkezett?

Műszaki hiba esetén telefonálni kell a bérbeadónak. Ha az autón rendellenes működést tapasztalunk, álljunk félre és próbáljuk megvizsgálni a hiba okát. Győződjünk meg arról, hogy valóban jól észleltük a bajt. Pl: motorrángatás, füstölés, rendellenes hang. Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy a gépjármű további közlekedésre alkalmatlan egy tetszőleges helyen (benzinkút, parkoló) álljunk félre és várjuk meg az autómentőt.

Mi az assistance?

Az assistance egy belföldi segítségnyújtás karambol, vagy műszaki hiba esetén. Ritkán fordul elő ilyen eset, de a cégünk mindig fel van készülve, hisz ez sajnos kiszámíthatatlan.

Koszosan is leadhatom az autót?

Igen, de cégünk minden bérautót kiadáskor tiszta állapotban ad át. Ha a normál használatnál szennyezettebb az autó (pl: állati szőr, kiömlött üdítő, édesség a kárpitban…stb) plusz díjat számolunk fel a koszosság nagyságához arányosan.

Lehet e cigarettázni az autóban?

Sajnos nem lehet, mert az autót több ügyfél vezeti. A cigi füst beszívódik az autó belső kárpitba, ahol több hétig érezhető a füstszag. Ezért arra kérjük, hogy inkább álljon félre és az autó mellett dohányozzon kiszállva. Ezzel megtiszteli a többi bérlő ügyfelet!

Állatot szállíthatok az autóban?

Alapvetően nem lehet. Ha nagyon sürgős eset áll fent, akkor igen, de rövid távon, és kistestű állatot. Ilyenkor az autó tisztaságára fokozottan figyeljünk.

Mikor vonnak le a kaucióból? Íme 3 db gyakori eset:

Ha sérülés keletkezik az autón a javítás költsége levonódik a kaució összegéből. Jó hír, hogy a bérlő az önrész összegéig vonható felelősségre a casco biztosításnak köszönhetően. Az önrész 10% vagy 200 000 Ft minden bérautóra. Az önrész feletti összeget a biztosító téríti meg a tulajdonosnak. Gyakran előforduló kisebb-nagyobb sérüléseink a következők: dísztárcsa meghúzása, vagy elvesztése, első vagy hátsó lökhárító meghúzása, parkolási sérülések, visszapillantó tükör leverések. Ezek nem drága és nem nagy sérülések, általában 10 000 Ft-tól 150 000 Ft-ig javíthatóak. Drágább a javítás, ha több karosszéria elem sérül, de ilyen esetben maximum az önrészt vonjuk le. Második eset a kaució levonásra, ha az autót kevesebb üzemanyaggal adják le mint amivel megkapták. Pl: fél tankkal történt a kiadás, de mi üresen kapjuk vissza a bérautót. Ilyen esetben a kaució összegéből levonjuk a fél tank üzemanyag árát. A harmadik leggyakoribb eset, hogy az autó használat közben nagyon elkoszolódott, és nem elég egy “normál” takarítás, hanem alaposabb és ezáltal drágább tisztítást igényel a gépkocsi. Ilyen esetben ez 10 000 – 25 000 Ft-ba is kerülhet a bérlőnek, mely levonásra kerül a kaució összegéből.

Megbírságoltak, mi a teendő?

Parkolási , gyorshajtási, vagy egyéb bírságolás esetén a helyszínen kapott csekket be kell fizetnie a vezetőnek, és autóleadáskor a csekket át kell adni a bérbeadónak. Ez esetben figyeljünk oda a befizetési határidőre. Az időben befizetett bírságnál további eljárás nincsen. Ha nem helyszínen hagyott a csekk, sokszor az esetet követő 1-2 hónap után érkezik meg cégünkhöz postán. Bérbeadáskor a bérlő aláír egy felelősség vállalási nyilatkozatot, hogy ha autóleadás után a bérelt autóra büntetés, parkolás, gyorshajtás…stb fizetésre felszólítás érkezik, azt a bérlő fizeti meg utólagosan is. Ez esetben cégünk felkeresi a bérlőt, és tájékoztatja az esetről. A bérlő köteles a bírság megfizetésére, ellenkező esetben rendőrségi feljelentést teszünk. Ha ezek után sem fizet a használó a büntetésen kívül pluszban rendőrségi bírságra is számíthat.

Lehet e bérlés közben hosszabbítani?

Igen, lehetséges a bérlés lejárata előtt hosszabbítást kérni. Az igényt kérjük minimum a leadás előtt 3 nappal bejelenteni szívesedjenek telefonon vagy e-mailen keresztül. Ha nincs a bérautóra felvéve újabb foglalás a hosszabbítást jóváhagyjuk.

Kiégett az égő, kicserélhetem?

Menet közben kiéghet a fényszóró izzója, ezáltal csökken az autó világítása. Ha azt tapasztaljuk, hogy valamely első lámpánk nem világít cseréltesse ki az izzót a legközelebbi autó szervizben. Magyarországon a csere költsége 1000 – 3000 Ft, és általában soron kívül kicserélik. Javasoljuk aznap vagy másnap, hiszen veszélyeztetjük a többi közlekedőt főleg sötétedés után. Nem javasoljuk “házilag” kicserélni az égőt, mivel minden autón máshogyan kell, és sajnos egyre bonyolultabb. Ha ilyen eset van forduljunk inkább szakemberhez.

Defekt esetén mit tegyek?

Ha menet közben defektet kapott értesítenie kell a bérbeadót. Amennyiben a gumi nem eresztett le teljesen a legközelebbi gumisnál el kell végezni a javítást. Ha a gumidefekt súlyosabb és az autó kereke teljesen leengedett, a pótkerék felszerelése kötelező, mely a csomagtartóban található. A sérült gumi javítása, és költségének megfizetése minden esetben a bérlő feladata. Cégünk a gumidefekt és az ebből eredő károkat nem téríti, illetve a bérlő fizeti meg.

Rossz üzemanyagot tankoltam, mit tegyek?

Sajnos fordul elő ilyen eset. Tankolás közben vette észre az ügyfelünk, hogy a diesel autóba benzint tankolt. Szerencsére időben észlelte a hibát, és telefonált nekünk. Az autót ilyenkor nem szabad beindítani! Szólni kell a benzinkút dolgozójának, hogy tévedés történt, és az autót félre kell tolni. Ilyen esetben autómentővel elszállítjuk az autót a legközelebbi szervizbe, ugyanis a tank leszereléssel kell kiönteni a hibásan tankolt üzemanyagot. Ha beindítjuk az autót nagyobb kárt csinálunk, mert a motort is át kell mosni. Ilyen kár megfizetése a bérlő költsége.

AUTÓBÉRLÉS VERESEGYHÁZ, AUTÓKÖLCSÖNZÉS VERESEGYHÁZ