AAA - Autóbérlés | Fontos tudnivalók
18099
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18099,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Fontos tudnivalók

Reptéri kiszállítás, házhozszállítás

Bérautóinkat kiszállítjuk a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérre és ott történik a bérautó átadása, vagy leadása. Ára: 5000 Ft/alkalom. Minimum 15 napos bérlés esetén a felvétel, és a leadás ingyenes. Bérautóinkat térítés ellenében kiszállítjuk Budapesten és Pest megyében mindezt az ön kényelme és elégedettsége érdekében. Minimum 15 napos bérlés esetén a kiszállítás és a leadás ingyenes.

Gyerekülés, GPS bérelhető

Cégünktől lehetséges gyerekülést bérelni. A gyerekülésünk biztonságos, és kényelmes. Ára: 5000 Ft/alkalom. Ha attól tart, hogy a telefonja lemerül, vagy túl sokba kerül a mobilinternet, akkor béreljen tőlünk GPS-t teljes Európa térképpel. Ára: 5000 Ft/alkalom.

Casco biztosítás, Assistance

A casco biztosítás kár bekövetkezte esetén fedezetet nyújt autó törésre, lopásra, és elemi kárra. A biztosítás összegét a bérleti díjak tartalmazzák. Autókölcsönzőnk minden autója biztosított. Kár esetén a bérlőnek az önrészt kell megfizetni, mely 10% vagy 200 000 Ft, az e fölötti további károkat a biztosító téríti. Vezetés közben ön 100%-osan biztonságban érezheti magát, ugyanis karambol, vagy műszaki hiba esetén autómentőt küldünk a helyszínre Magyarország területén.

Kaució, nincs hitelkártya, több vezető

Az autóhasználat költségét cégek, egyéni vállalkozók, sportegyesületek, egyházak el tudják számolni. Sok időt és energiát spórolhatunk meg a használt autó keresés , autófenntartás, és autóeladás elkerülésével. Mi induló cég esetén is szerződést kötünk Önnel, már 1 db autóra! Megbízhat bennünk, kérjen ajánlatot!

Pest megyei autópálya használat

Cégünk bérautói rendelkeznek Pest megyei autópálya használattal. Azonban az országos engedélyt a bérlőnek kell megvásárolnia. Ára 10 napra 3500 Ft, 1 hónapra 5000 Ft. Az autópálya matrica online megvásárolható, vagy bármely benzinkúton kapható.

Elérhetőségünk:
Telefon: +36-30-663-2625
Email: autoberleskft@gmail.com

További információk