AAA - Autóbérlés | Fontos tudnivalók
15338
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15338,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Fontos tudnivalók

Tartós bérlet országosan

Tartós bérlet országosan

Céges autóbérlés szolgáltatásunk egész Magyarországon elérhető. Béreljen cégünktől 12,24, vagy 36 hónapra céges autót és ha elégedett velünk akár bérlés közben vagy bérlés végén válthatunk másik bérautóra! A hozom-viszem szolgáltatás ingyenes az egész országban. Kérjen tőlünk ajánlatot, tegyen próbára minket!

Autóbérlés számla mint költség

Számla mint költség

Gépkocsi bérlés esetén a cégek vagy egyéni vállalkozók a bérleti díjat teljes egészében elszámolhatják költségként. Ez csökkenti a nyereség után fizetendő adó mértékét. Mivel a bérleti díj nem változik, ez egy hosszú távon kiszámítható havi fix kiadás. Az autó fenntartással kapcsolatos költség havonta 1 számlán jelenik meg, ezáltal sokkal kevesebb az adminisztráció.

ÁFA visszaigénylés

ÁFA visszaigénylés

A gépkocsi bérlés számlája nettó összeg + 27% Áfa tételekből áll. A jelenleg érvényben lévő jogszabályok alapján a számla Áfa tartalma visszaigényelhető az autó céges és magánhasználat arányában. Furcsán hangzik de megéri Önnek is bérelni, kérje ki a könyvelője tanácsát, vagy kérdezzen minket!

2019.01.01-től 50% Áfa tartalom azonban adminisztráció nélkül, “kötetlenül” leírható.

Kinek éri meg az autóbérlés

Kinek éri meg? Hány db autóra?

Az autóhasználat költségét cégek, egyéni vállalkozók, sportegyesületek, egyházak el tudják számolni. Sok időt és energiát spórolhatunk meg a használt autó keresés , autófenntartás, és autóeladás elkerülésével. Mi induló cég esetén is szerződést kötünk Önnel, már 1 db autóra! Megbízhat bennünk, kérjen ajánlatot!

Vásároljak, vagy béreljek

Vásároljak vagy béreljek?

Mindannyian tudjuk, hogy a Magyarországi használt autó kínálat elképesztően rossz. Az autóhirdetésekben sok esetben visszatekert km órával árulják az autókat, vagy a korábban karambolos de megjavított autót, illetve az elhasznált állapotút akarják eladni. Tisztelet a kivételnek, lehet kifogni jó autót is, de nehéz. Ezt elkerülheti ha a bérlés mellett dönt! Kérjen ajánlatot most!

Autóbérlés egyszerűen

Autóbérlés egyszerűen

Ha pár napos, vagy pár hetes autóbérlésben gondolkodik ne habozzon, bízzon meg bennünk, és telefonáljon. A bérleti szerződés megírása 5-10 perc, csupán 1 oldalból áll. Nálunk nincsen sok adminisztráció, és nincsenek rejtett költségek. Az autóbérlés cégünktől gyors és egyszerű! Várjuk hívását!