AAA - Autóbérlés | Milyen céges autót vásároljak?
16900
post-template-default,single,single-post,postid-16900,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Milyen céges autót vásároljak?

Milyen céges autót vásároljak?

Mi jobb egy vállalkozásnak?

Ha van saját autója

vagy magánautót használ

vagy gépjárművet bérel?

Ha van saját autója, vagy magánautót használ, vagy gépjárművet bérel? Mikor éri meg a céges autó? Magáncélra is használjuk, vagy csak céges ügyekben járjunk a gépjárművel? Ezeket fogjuk az alábbi cikkünkben átvenni.

Egy céges autó használatakor nagyon sok dologra oda kell figyelni.

Rengeteg adminisztrációja van a vezetőknek, háttérdolgozóknak, és a könyvelőknek.

A cégben sokszor ide-oda rohangálunk egész nap, melyet főleg autóval teszünk meg. Árut hozunk-viszünk, egyik ügyféltől megyünk a másik megrendelőig. Úgy, ahogy a külső kinézetünk (öltözetünk, ápoltságunk) az autónk is kelt az ügyfélben egy kezdő benyomást (újabb autó / régebbi autó, tiszta autó / koszos autó).
Ezért nagyon fontos, hogy mindig a munkavégzéshez megfelelő autóval járjunk.
Ha dobozokat szállítunk, vagy nagyobb termékeket viszünk, akkor ne akarjunk egy kis személyautót teli tömni.
Ha pedig csak aktatáskával és mappával járjuk az országot ne jelenjünk meg egy nagy teherautóval.
Persze mondhatjuk a jó üzletnél mindegy, hogy busszal, teherautóval, vagy éppen gyalog érkezik az üzletkötő, de nem tudjuk letagadni azt, hogy a megjelenésünk kialakít minden emberben egy kezdő benyomást. Az üzletnél sok dologra kell odafigyelni, és még így is akad amit elrontunk.

Legalább a céges autó legyen rendben, ezért „béreljen tőlünk autót!

Milyen céges autót vásároljak? Mi jobb egy vállalkozásnak? Ha van saját autója, vagy magánautót használ, vagy gépjárművet bérel? Mikor éri meg a céges autó? Magáncélra is használjuk, vagy csak céges ügyekben járjunk a gépjárművel? Ezeket fogjuk az alábbi cikkünkben átvenni....